Věda

Alkomistra® připravují ti nejlepší chemici s vysokoškolským vzděláním z chemicko-průmyslové fakulty VŠŽ. Na fotografiích níže vidíte jednu z našich laboratoří spolu s týmem chemiků a studentů.

Grundza

Proslulý vařič pervitinu ze šluknovského výběžku se již živí pouze legální činností a vede náš tým zkušených chemiků.

Statistika

spokojených zákazníků
1 %

bere Alkomistra® každý den.

spokojených zákazníků
1 %

vydrží po užití Alkomistra® vzhůru déle než 48 hodin.

Účinné a pomocné látky

Metamfetamin

Hlavní účinná látka Alkomistra® zajišťující dlouhou výdrž, mentální i fyzickou energii. Povzbuzuje činnost srdce a centrální nervové soustavy.

Kokain

Stimulant podporující dlouhou výdrž. Vzhledem k vysoké ceně a krátkodobým účinkům je doplňkovou složkou Alkomistra®, která urychluje nájezd.

Ketamin

Látka zajišťující disociativní účinky Alkomistra®. Zajišťuje pocity splynutí s okolním světem, díky čemuž se budete vždy cítít ve vašem pracovním týmu dobře.

Diacetylmorfin

Tlumící látka (též známá jako heroin) blokující dojezdové účinky. Díky speciální chemické úpravě, která je naším tajemstvím se uvolňuje 48-72 hodin po požití Alkomistra®.

Fentanyl

Superpotentní agonista μ-opioidních receptorů s krátkým biologickým poločasem. U Alkomistra® Forte zajišťuje zesílené tlumení dojezdových účinků.

Kukuřičný škrob & sodná sůl kroskarmelózy

Kukuřičný škrob a sodná sůl kroskarmelózy zajišťuje soudržnost tablet Alkomistr a zároveň zajišťuje snadné dovedení účinných látek do střeva.

Fotografie spokojených uživatelů

Ukázka přípravy Alkomistra® v rámci studijní skupiny