Často kladené otázky

Jasně, že je. To tohle fakt musíme psát úplně všude? Nestačí, že je to na hlavní stránce?

Alkomistr® nedoporučujeme těhotným a kojícím matkám. Děti, které jsou zvyklé na jiné drogy, mohou Alkomistra® užívat. Rodičům, jejichž děti mají obtíže se zapadnutím do kolektivu, doporučujeme podávat dítěti polovinu tablety každé 3 dny. V případě, že dítě léčbu odmítá, přikupte hmoždíř a přípravek rozmíchejte do čaje ke snídani.

Je to jednoduché. Nekoupíš si jízdenku, nasedneš na MHD a dojedeš si na hlavák vyzvednout svou objednávku. Na cestu zpět taky nemusíš mít jízdenku. Doprava zdarma je na vlastní nebezpečí. Ani Martin Rota, ani Cut Leg Enterprises, Inc. neručí za situace, kdy tě lapne revizor. Nejsme pojišťova, vole.

Druhou možností získání dopravy zdarma je kontaktování linky 158 a sdělení, že držíte větší množství drog. Po přibližně 15-20 minutách budete převezeni hlídkou na nejbližší služebnu PČR k podání vysvětlení a to zcela zdarma.

Ty nás chceš vokrást vo recept jo, ty zmrde? Na to zapomeň. To nikomu nedáme.

To si piš, že jo, vole.

Vypadá to, že seš natolik retardovanej, že se musíš ptát na takhle debilní otázky. Už to fakt neber.

Tak jo vole. Neber žádnej fet, jestli nechceš, aby ti upadla noha.

Bereme jenom hotovost a kryptoměny. Platbu zlatými zuby, hodinkami, jinými drogami, elektronikou ani stravenkami neakceptujeme. Stejně tak neakceptujeme platbu recyklovanými protézami nohou.

"Alkomistr je vynikající nástroj ke zvýšení naší výkonnosti i při stále klesajícím počtu policistů".

  • Pavla Bengová, poručík

Alkomistr® ve formě tablet lze přijmout orálně nebo nacpat do skleněnky a vykouřit. Po rozdrcení je možno jej šňupat nebo podat injekčně.

Alkomistr® Čípky® jsou specifická úprava určená k análnímu podání. Alkomistr® Čípky® je též možné rozpustit v roztoku určeném k výplachu střev (tzv. klystýr).

V našich laboratořích pracují pouze dospělí chemici. Dětské pracovní síly však využíváme k testování produktů. V některých baleních může být přítomno stopové množství drcených kostí.

Osobní údaje našich zákazníků nikdy nezveřejňujeme. Můžeme však uvést, že někteří již byli omylem zadrženi PČR.